Saganett

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Myken Handel (II)

E-post Skriv ut PDF
 
Ada Kvikstad Mathisen. Foto: BS.
Klikk for å se større bilder!
Etter at det var klart at Anne Gro ville legge ned Myken Mat og flytte fra stedet, dukket det uventet opp hjelp.


Ada Kvikstad Mathisen, f. 1983, med røtter på Myken og ei tante som nylig hadde kjøpt Didrikbua, bestemte seg for å tilby seg å drive butikk og post på Myken ut 2009. Ada var student, men hadde tatt et friår fra studiene i internasjonal utvikling.

Hun startet et personlig foretak, Myken Handel, et navn som dermed ble "vekket til live" igjen. Ada ankom Myken 5.2.2009, for å sette seg inn i tingene sammen med Anne Gro. 

Hun inngikk leieavtale med Hagar Eliassen om butikklokalet, og fikk etter hvert "post på kontrakt" med Posten, og leveringavtaler med Norgesgruppen og de viktigste leverandørene; Asko, Tine, Bama, Ringnes og Coca Cola. 
 
Se Myken Handel

Ada åpnet butikken i februar/mars 2009; den offisielle åpningen var 8.4.2009.Fant du feil, eller har du kommentarer, opplysninger og/eller bilder du mener bør være med? Ta kontakt på
tlf. 7509 6052 eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .
 
Sist oppdatert ( mandag 11. juli 2011 09:37 )  


Fant du feil, eller har du kommentarer, opplysninger og/eller bilder du mener bør være med? Ta kontakt på
tlf. 7509 6052 eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Siste nytt

Vi jobber med å oppdatere innholdet på sidene. Blant annet innebærer dette en ny og forbedret gallerifunksjon som blant annet gir muligheter for å vise bildetekster. Du kan forstørre bildene og bla frem og vilbake med piltastene. Arbeidet vil ta noe tid, men vi er i gang!